O nama

Telekom Srbija a.d.  je kompanija  koja održava ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedije kako u zemlji tako i u regionu, pri čemu uz konstantno unapređenje poslovanja, uvodi nove standarde i razvija nove tendencije.

Prateći tako i svetske tendencije u online komunikaciji, formirali smo posebnu službu za digitalne komunikacije koja stoji iza sadržaja ovog bloga.

Autori su:

Veljko Odobašić – Šef službe za digitalnu komunikaciju

veljkoU informaciono-komunikacionim tehnologijama od daleke ’85 kada je dobio svoj prvi kompjuter. Komunikacijama se bavi jer smatra da pomažu i povezuju ljude. Sa mts timom od 2003 godine. Na Twitter-u, a i šire poznat kao Veljkoni. Piše o IT zanimljivostima.

 

 

Ana Vučić – Stručnjak za marketing komunikaciju u oblasti digitalnih medija

anaSa mts marketing timom je od 2006., a digitalnim komunikacijama se bavi od 2013. godine. Piše tekstove – recenzije mobilnih telefona i radi na realizaciji video sadržaja koji promoviše usluge Telekoma Srbija. Na Tviteru je @anavuchic.

 

 

 

Una Zabunov – Menadžer za digitalni marketing

Una-Za-BlogU svetu medija je od svoje petnaeste godine. Voli da ređa reči u novinarske, blogerske i PR forme. Sa mts timom je od 2012. godine. Uređuje korporativni blog i piše o uslugama i trendovima iz oblasti mobilne telefonije. Internet zajednici je poznata i kao @UnaUnPaso

 

 

Nastojimo da postignemo kvalitetnu interakciju sa korisnicima, tako da komunikacija bude dvosmerna. Naš zadatak je ne samo da ih informišemo o uslugama i aktivnostima kompanije, već želimo da pratimo reakciju na plasman naših servisa i o tome informišemo kolege koje se bave kreiranjem ponude.  Značajan prostor posvećujemo i jačanju brendova kompanije.

Ovo je mesto na kojem ćemo blogovati o našim uslugama i brendovima iz potpuno drugačije perspektive stilom oslobođenom od strogo stručnih izraza, mesto na kome ćete se informisati o brojnim društveno odgovornim akcijama naše kompanije kao i svetskim trendovima iz oblasti telekomunikacije.

4 odgovora

  1. Miloje Tomcic kaže:

    Dragi moj MTS, Efikasno ste se sakrili iza govornih automata. Nigde živog glasa – čoveka , da mu se požališ. Deset dana su mi popravljali fiksni telefon , a sada internet imam pet minuta, pa se naredih sat vremena stranica ne odaziva. Nadam se da me nećete isterati kod slabašne konkurencije, a daće Bog da i ona ojača, pa ćete se i vi popraviti. Vaš korisnik i uredni platiša usluge koju ovog meseca više nema nego što je ima. Miloje Tomčić, Kapidžija 11, Kruševac.

  2. Poštovani,

    Nisam siguran da li sam na pravom mestu što se tiće kritika, ali hteo bih da pohvalim Vaš rad.
    Hteo bih da vam se zahvalim na brzoj reakciji Vas i Vaših tehničara, koji su, vrlo brzo i efikasno, dolaskom na kućnu adresu, uspeli da reše problem koji sam imao sa internetom, samo par sati nakon prijavljivanja istog.

    Srdačan pozdrav i ugodan dan rad želim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesite rezultat (anti-spam zaštita) *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>