O nama

Telekom Srbija a.d.  je kompanija  koja održava ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedije kako u zemlji tako i u regionu, pri čemu uz konstantno unapređenje poslovanja, uvodi nove standarde i razvija nove tendencije.

Prateći tako i svetske tendencije u online komunikaciji, formirali smo posebnu službu za digitalne komunikacije koja stoji iza sadržaja ovog bloga.

Autori su:

Veljko Odobašić – Šef službe za digitalnu komunikaciju

veljkoU informaciono-komunikacionim tehnologijama od daleke ’85 kada je dobio svoj prvi kompjuter. Komunikacijama se bavi jer smatra da pomažu i povezuju ljude. Sa mts timom od 2003 godine. Na Twitter-u, a i šire poznat kao Veljkoni. Piše o IT zanimljivostima.

 

 

Ana Vučić – Stručnjak za marketing komunikaciju u oblasti digitalnih medija

anaSa mts marketing timom je od 2006., a digitalnim komunikacijama se bavi od 2013. godine. Piše tekstove – recenzije mobilnih telefona i radi na realizaciji video sadržaja koji promoviše usluge Telekoma Srbija. Na Tviteru je @anavuchic.

 

 

 

Una Zabunov – Menadžer za digitalni marketing

Una-Za-BlogU svetu medija je od svoje petnaeste godine. Voli da ređa reči u novinarske, blogerske i PR forme. Sa mts timom je od 2012. godine. Uređuje korporativni blog i piše o uslugama i trendovima iz oblasti mobilne telefonije. Internet zajednici je poznata i kao @UnaUnPaso

 

 

Nastojimo da postignemo kvalitetnu interakciju sa korisnicima, tako da komunikacija bude dvosmerna. Naš zadatak je ne samo da ih informišemo o uslugama i aktivnostima kompanije, već želimo da pratimo reakciju na plasman naših servisa i o tome informišemo kolege koje se bave kreiranjem ponude.  Značajan prostor posvećujemo i jačanju brendova kompanije.

Ovo je mesto na kojem ćemo blogovati o našim uslugama i brendovima iz potpuno drugačije perspektive stilom oslobođenom od strogo stručnih izraza, mesto na kome ćete se informisati o brojnim društveno odgovornim akcijama naše kompanije kao i svetskim trendovima iz oblasti telekomunikacije.